Kërkoni burime nga ...
Femijet Kudo
Për të përfituar sa më shumë nga eksperienca jote në Fëmijët kudo, shiko & përdor burimet për shërbesën e fëmijëve. Mund të gjesh kurrikula, mësime, devocione dhe aktivitete, të gjitha, me në qendër ‘fëmijët’ dhe njohjen e tyre me Jezusin.