Kërkoni burime nga ...
Downloaded 7 times
BiblaMaks: New Beginnings - Lessons 6-10
Këto mësime bazohen në metodën 7 mënyra Bibla Maks dhe janë numrat 6 deri në 10 në serinë e 50 mësimeve të quajtura, "Një identitet i ri". Temat për këtë grup mësimesh përfshijnë: 6. Jezu Shpëtimtari 7. Shëruesi 8. Falësi 9. Transformuesi 10. Udhëzues dhe Ngushëllues
Të preferuara
Ndani
Printo