Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
JFC28
Downloaded 9 times
Studimi i Biblës - Zbatimi i parimeve të duhura gjatë studimit të Biblës
Një udhëzues për zbatimin e parimeve të shëndosha për përdorimin e Biblës kur krijoni burime. Bibla mund të përdoret si e tërë në shumë më tepër pjesë të një mësimi. Ne nuk duhet ta përdorim Biblën vetëm në lexim dhe diskutim në një pjesë të mësimit. Përdorni këtë udhëzues për të sjellë jetën dhe integrimin biblik në të gjitha aspektet e drejtimit të një mësimi. Ndihmoni studiuesit tuaj të Biblës që të gërmojnë thellë dhe të zbatojnë atë që mësojnë gjatë gjithë jetës së tyre. Ky udhëzues përshkruan pika të ndryshme për t'u marrë parasysh për të siguruar që Bibla të përdoret me saktësi; interpretohet me kujdes dhe zbatohet mirë, kur krijoni burime të reja.
Madhësi smart-phone
PDF
Madhësi smart-phone
Të preferuara
Ndani
Printo