Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
UKX68
Downloaded 38 times

Lojëra për të gjitha moshat

Ky koleksion lojërash ndihmon njerëzit e të gjitha moshave të luajnë së bashku dhe të zbulojnë mësime të rëndësishme të jetës. Njerëzit e të gjitha moshave duan të luajnë lojëra. Madje është edhe më e veçantë kur gjenerata të ndryshme luajnë dhe mësojnë së bashku - fëmijë, të rinj, të rritur dhe të moshuar. Të gjithë mund të kontribuojnë ndryshe. Të gjithë mund të mësojnë nga njëri-tjetri. Ky grup lojërash mund të përdoret në FamilyGames, një festël ose një kamp familjar. Ato janë një grup aktivitetesh që do ta ndihmojnë grupin të lidhet shpejt, të qeshë së bashku dhe të sfidohet për të zbuluar ide të reja.