Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
KBD84
Downloaded 16 times

Lojera te zbulimit te Lajmit te Mire

Ky manual përmban njëzet (20) lojëra për të zbuluar më shumë rreth Lajmit të Mirë! Këto lojëra përdorin pyetje argëtimi dhe zbulimi, si dhe energjinë dhe fokusin e vetë lojrave, për të ndihmuar lojtarët të eksplorojnë aspekte të ndryshme të shpëtimit, mëkatit, sakrificës, etj.
Të preferuara
Ndani
Printo