Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
YMW93
Downloaded 26 times

Lojëra për të thyer akullin

Icebreakers janë aktivitete të shkurtra që ndihmojnë një grup të bashkohet shpejt, të jetë aktiv dhe të ndihet rehat së bashku. Ato shpesh shërbejnë për të filluar një kohë së bashku, por gjithashtu mund të përdoren për të aktivizuar dhe ri-fokusuar grupin në çdo kohë. Kjo është veçanërisht e dobishme para ose pas një kohe më të gjatë të aktivitetit pasiv si ulja.
Të preferuara
Ndani
Printo