Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
BVH69
Downloaded 47 times

Lojëra pa materiale

Njerëzit kanë qenë gjithmonë të shkathët dhe kanë gjetur mënyra krijuese për të luajtur së bashku dhe për t'u argëtuar. Ndonjëherë kemi përdorur gjithçka që është rreth nesh për të luajtur, si një shkëmb ose shkop. Ndonjëherë kemi krijuar lojëra që nuk përdorin asgjë përveç trupit tonë. Lojërat që nuk kërkojnë pajisje janë ideale për situata kur: • Programi është i improvizuar • Numri i lojtarëve nuk është fiks • Nuk ka ose ka pak buxhet • Aty ku pajisjet e duhura janë të vështira për t'u arritur Mos harroni, shumë gjëra mund të përshtaten dhe të përdoren në vend të pajisjeve. Jini krijues dhe provoni diçka të re.
Broshurë lojrash
Video - Shikoni lart-shikoni poshtë
Cat and mouse - video
Cross the circle - video
Body Challenge - video
Body challenge on pairs - video
Relay games - video
Tag games - video
Partner tag - video
Serpent tag - video
Hug tag - video
Octopus tag - video
Karate Counting - video
Paper Scissors Rock - build up - video
Human Machine - video
Wipe that smile off your face - video
Guess the leader - video
Superman - video
People to people - video
Jump in Jump out- video
Karate Circle - video
Influence - video
Multiplication - video
Telephone Whispers - video
Human Knot - video
Stuck in the mud - video
Broshurë lojrash
Të preferuara
Ndani
Printo