Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
TPQ67
Downloaded 36 times

Lojëra dhe sfida surprizuese

Këto lojëra dhe sfida do të befasojnë lojtarët dhe do të nxisin diskutime të mëdha në grupe për zbulim. Këto lojëra dhe sfida mund të përdoren për të filluar një kohë së bashku ose të jenë loja përfundimtare për të sjellë atë ndjenjë të 'wow' ose 'ah-ha' në grup. Shpesh këto lojëra nuk kanë nevojë për debrifing të gjatë apo edhe ndonjë debriefing sepse efekti i lojës është kaq i dukshëm për të gjithë. Ata mund të kenë atë moment ‘ah-ha’ ku e kuptojnë forcën dhe guximin e tyre së bashku ose si ekip mund të arrijnë gjithçka.
Të preferuara
Ndani
Printo
Audienca e synuar
Purposes