Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
FVJ93
Downloaded 20 times

Sfida per pune ne skuader

Këto sfida të ekipit ndihmojnë një grup të zbulojë parimet më të mira të praktikës në punën në ekip dhe t'i zbatojë ato për ta bërë ekipin e tyre një njësi me funksionim të lartë. Disa sfida janë të thjeshta dhe mund të zgjasin vetëm disa minuta. Sfida të tjera ofrojnë mësim më të thellë dhe mund të kërkojnë pajisje speciale ose shumë kohë. Kjo broshurë e lojërave është formatuar për t'u përdorur në një smartphone.
Të preferuara
Ndani
Printo