Kërkoni burime nga ...
Lidhja e Shpejtë
TRU62
Downloaded 23 times

Lojëra me vlera

Ky manual përmban një koleksion prej njëzet (20) lojërash për të mësuar vlerat. Ato ndihmojnë për të hapur tema me çështje karakterin dhe për të ndërtuar diskutime rreth hapave të veprimit për t'u vetëvlerësuar dhe rritur.
Të preferuara
Ndani
Printo