Kërkoni burime nga ...
Downloaded 5 times
Një Vizion i Madh për Dishepullizim PPT
Një sesioni për të kuptuar se çfarë do të thotë të jesh një dishepullizues i fëmijëve dhe të rinjve dhe pse kjo është jetësore për shëndetin dhe pjekurinë e kishës.