Kërkoni burime nga ...
Downloaded 47 times

Programi kamp ditor: Zbulimi i yjësisë

Kampi veror Zbulimi i yjësisë! Është një mjet i mrekullueshëm i cili i ndihmon fëmijët ta bëjnë vetë udhëtimin e zbulimit. Duke udhëtuar përmes përvojës së Pjetrit vjen një takim i pakrahasueshëm me vetë Mësuesin. Kombinimi i kuriozitetit të fëmijës për njohjen e hapësirës dhe të vërtetën e madhe të marrëdhënies jetë transformuese me krijuesin e kohës dhe hapësirës të jep mundësinë për shumë alternativa krijuese.
Të preferuara
Ndani
Printo